Physitrack en de PhysiApp

Optimaal behandelresultaat door thuis te oefenen met de PhysiApp!

Bij Fysiotherapie MTG werken we graag met de nieuwste technologie om de beste resultaten te behalen. Vaak geven wij mensen naast de behandeling ook adviezen en oefeningen mee om het herstel bespoedigen. Daarom werken wij voor je huiswerkoefeningen en trainingsschema’s met PhysiApp. Met PhysiApp voer je de oefeningen precies goed uit door kristalheldere, Nederlands gesproken oefenvideo’s. PhysiApp kunt je gratis downloaden uit de App Store en Google Play Store of kun je via uw browser bekijken. Je kunt zelfs herinneringen instellen om zo op schema te blijven. Zo blijven wij samen met jou werken aan de beste behandelresultaten!

Na een behandeling fysiotherapie bepalen wij samen welke oefeningen voor jouw klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvangt je een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook jouw persoonlijke inlogcode vermeld. Als je de Physitrack App heeft gedownload of de link heeft aangeklikt en uw wachtwoord heeft ingevuld kun je in het programma je voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kun je op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan je eigen herstel!

De voordelen van Physitrack zijn:

  1. Je vergeet de oefeningen niet meer uit te voeren
  2. Je voert de oefeningen op een juiste wijze uit
  3. Door het doen van de oefeningen op juiste wijze sneller herstel
  4. Je kunt jouw progressie door de weken heen zelf inzien

Dus bent je op zoek naar een fysiotherapeut en wil je daarbij de voordelen van Physitrack ervaren? Dan ben je van harte welkom bij Fysiotherapie MTG in DeMix Nieuwegein.